Thursday, January 5, 2012

11.59 pm 2011

new year+holiday 2in1

klo ekut kronologi lah kan..2010 aku sambut dekat bb.siap ada open disco lagi dekat pavi.memang meriah sakan lahh..then 2011 aku sambut dalam kereta jaa sebabnya jalan nak balik rumah jem macam haram punya.semua bangsa nak p i-city yang hado tue!benci

so kali nie tuk 2012 aku sambut dekat singapore. *horay.horay!!
sambut new year dengan kawan2 memang sangat lahh best.lagi lagi kalau yang masuk air sama sekali.ghahahah!
oke.malaih nak taip *ayat biasa -_-'
gambar gambar silaaaaaaaaaaa....

mcCafe.malaysia xda benda nie

Orchard RD. one word: AWESOME!
datang dan alamilahh..gitu
sini mmg best lahh..sapa yang kaki sopping or kaki window shopping memang hampa akan suka kalau mai sini..bejalan lahh sampai lumpuh!bayangkan hotel park royal kl sampai lah ke menara genting tue.oke.tue laa panjangnya orchard rd nie dan sepanjang jalan akan disajikan dengan pemandangan indah yang ala ala mampu x mampu jaa..LV.Chanel.Hermes.Dior.Gucci.Cartier.besepah tepi tepi jalan..setiap banggunan ada..



i bet u know what  Paragon is.omg! its awesome.

Bugis Street.lagi satu tempat yang best!sumpah tak tipu punya..barang barang oke lahh murah jugak dan cantik.macam macam ada jual dekat sini..plus hampa akan jumpa kedai sex yang open to public.sepanjang aku jalan ada la jumpa 3 4 kedai.haha..siap brenti tengok lagi display window.hahhah!

oke.siap bejalan waktu siang.now cerita tengah malam pulak.ambang new year katanya




nie laa kami berlima.dinner dekat Boat Quay *pronounce Boat Qi* yaa..
sblah kiri tue andi+adam. sebelah kanan plak rapiq dan mama.
*rasa mcm nak tumbok tgk muka sendiri*
dinner sampai new year dekat sini.pemandangan indah dari tasik ngadap Marina Bay Singapore.
2012 dengan firework shower



endless night.lepas dari dinner+firework dekat Boat Quay.bejalan kaki plak ke somewhere yang lagi happening Clarke Quay *pronounce Clarke Qi*
tempat tu best.serius!kalau hampa nak endless night with endless fun.sila lahh ke sana.pastinya xkan mau balik.hahhhaaha.over!


Clarke Quay.

so.aku punya new year 2012 sangat lahh best.thanks SG.


highlight. 
rapiq.me.andi

me.

dah lahh..banyak banyak pon menyampah jugak kan nak tengok.hahha!
thanks a lot to adam+andi.thanks sangat sangat!
to rapiq jugak.walaupon rasa mcm nak tumbok!hha
dan mama :)

12.01am 2012
hello hello twenty twelve 
babai twenty eleven
babai SG
hello MAS
:)

2 comments:

  1. post entry yg sama sampai 2 kali pasai pa?
    over excited ka?

    ReplyDelete

bitch around.