Saturday, March 5, 2011

kawan baik.saya sayang :)

awak *you-know-who
thanks sbb sentiasa ada bila saya memerlukan
awak sgt baik.awak segalanya bagi saya
you are my shoulder to cry.ear to listen and a hand to hold <3

awak.terima kasih yaa sbb sentiasa ada untuk saya.
saya nk awak tau yg saya sayangkan awak.

ouhh..xlupa jgk kakak2 bawang saya bawang besaq dan bawang kecik.
depa lain. ada certain things depa expert. kakak2 bawang xpert bab2 cmni lah + lucah + maksiat.
gtewww. " kakak bawang besaq.

thanks yaa kakak2 bawang
anda mmg terbaik laa..
xda sapa dapat ganti hampa :D


rasa hati

hidup sentiasa penuh dengan dugaan kan
ada yang ssah ada yg senang.tapi mampu kaa nk hadapi?
humm...
yaa..aku baru ja lepaih nangih.hahah.1st time kan aku mention dkt public yang aku nangis.slama nie sgt ssah org nk tgk aku nangih.bukan sbb apa.sebab ego jaa..tapi dh lama aku xnangih.sbb bagi aku klo laki tue nangih maknanya dia tue lemah.tapi bagi org lain pulak benda tue xbermaksud kita lemah tapi cuma luahkan apa yang kita rasa.

tuk sekian lamanya aku xnangih.so tadi tekeluaq jugak ayaq mata aku nie.nangih sbb mcm2 benda.seriously aku dh xsanggup nk simpan n tahan.mcm2 sgt yg jadi.mcm2 sgt dugaan yg aku dapat.mungkin nie balasan atau mmg ujian tuk aku.nk tgk samada aku mampu nk tanggung atau sebaliknya.

aku slalu kata laki klo nangih xjantan.lemah.hahah.tapi hari nie aku nangih jgk.xsanggup nk tahan dah.dan lepaih nangih apa suma.serious rasa lega sgt.lega yang teramat larh sgt.mcm segala beban yg aku tanggung slama nie hilang skali dgn ayaq mata yg jatuh tue.

lagi yang aku suka pasai hidup nie n syukur sgtsgt sbb aku ada kawan yang memahami.sentiasa ada xkira waktu susah ka senang.depa nie sentiasa ada bila aku nak xkira waktu.text jaa xpon call ja.sentiasa jaa ada masa.bukan senang nk dpt kawan mcm nie